Sjuk :(

Hej! Jag hade så himla lust att skriva så här är jag :D Jag har spenderat dagen mest på soffan, har inte direkt energi till att göra så mycket. Jag har gjort nånting roligt idag, jag kan inte avslöja så mycket men, jag kommer att bli en awesome grafisk designer ;) 

När jag är sjuk brukar jag oftast få panik över vad jag har missat, men nu är jag ganska lugn. Jag hoppas att jag ska ha nationella i engelska imorgon med Josse.

Jag har kollat på Beverly Hills idag!! Gud det är så bra, så nu måste jag komma ihåg att skriva upp hela serien på min önskelista :)

Ha det bra alla glada och sura! DFTBA!

Law and Order

Hej! Nu är det Law and Order på tvn men jag orkar nog inte titta. Idag har Paulina varit här och det var kul. Jag hittade en rolig FML

"Today, it's one of the few days left of spring break. I decided to go on the computerand browse around the internet. I was on for so long that a spider had enough time to make a web connected from my head to the laptop"

Fml är en sida för alla skadeglada, den här var mest rolig med de flesta som skriver är det ganska synd om.

Nu ska jag sova Godnatt och DFTBA!

Chilimajs!

Hej! Jag sitter och äter...ja ni gissade rätt chilimajs. Det bränner i munnen men det är faktiskt värt det. Imorgon ska jag till stan med Sara och Josse. Innan det ska jag äta lunch med min mormor så jag måste gå upp tidigt. Jag måste nämligen göra hemuppgiften till tisdagen. Men det är skönt med studiedag i alla fall. Fast jag hade hellre haft det mitt i veckan nån gång när det är långt till nästa lov.

Idag har jag gått upp jättetidigt, min klocka stod på kvart över sex. Sen åkte jag med till Täljehallen, vi skulle ha åkt till Eskilstuna när Samuel var färdig men han ville stanna kvar och kolla på en turnering. Jag höll på att somna så det var bra. Sen har jag varit på kalas hos en liten tjej som fyllde år. Hon fick en vetekudde med Hello Kitty av oss. Vi fick kladdkaka och det var jättegott. Jag kom på idag att cykel+klänning=dålig idé.

Nu ska jag titta på TVn eller fiveawsomegirls. Kram och DFTBA!

DFTBA!

Hej! JAG SKRIVER! Gud jag har verkligen inte haft lust, det är ju liksom ingen som läser i alla fall. Jag har tagit det väldigt lugnt på lovet. I torsdag drog jag ut en tand :( eller det var bra men det gör lite ont.

Imorgon ska jag upp tidigt och följa med till Täljehallen och se Samuel och en kompis träna några barn. Sen ska vi åka till Eskilstuna och handla skor.

På tisdag börjar skolan och jag kom på igår att vi hade en hemuppgift som man ska redovisa för sin mentorsgrupp första lektionen.

Jag har tappat bort mina läsglasögon. Idag skulle jag ha fixat rakpermanent och färgat håret men nu blev det inte så. Det var lite tråkigt men det får bli en annan gång.

På måndag ska jag nog till Södertälje med Sara och Josse.

Nu ska jag sova. Kram DFTBA!!

RSS 2.0