Heart of glass

Hej! Jag sitter just nu och skriver med värsta 80-tals spellistan på Spotify. Super nice!! Men herregud helt plötsligt kommer Tomas DiLeva upp, jag dör vad jag hatar spotify reklam. Idag har jag haft nationella i Engelska och det gick bra :) jag var lite orolig ett tag men, men. Idag följde Paulina med mig hem, det var trevligt vi tittade på Patrick 1,5. Alltså den är faktiskt riktigt bra! Jag har en glad känsla vet inte riktigt varför, jag lyssnar på en grym låt Big in Japan!! Åh vad irriterande, VARFÖR kan man inte länka till Spotify?????? Checka in sångarens kläder, undra om han tog mammas kläder på morgonen. Nu orkar jag inte skriva mer, jag kände mig lite flummig när jag skrev det här men ni får leva med det. Kram!

Tisdag

Hej! Idag har det varit ganska bra. Jag var jättesnurrig i huvudet, men det har lyckligtvis gått över. Jag hade vikarie på Spanskan, det var skitdåligt för jag hade liksom skrivit hemma så jag ville att Lise-lotte skulle hjälpa mig men nä då. Jag skulle åka med Sara och Josse till Södertälje idag, men det blev inte så. Vi ska åka nästa vecka istället. Imorgon har jag nationella prov i Engelska. Det går nog bra tror jag. Snart fyller Josse år och det är kul! Jag vet inte riktigt varför jag skrev det men jaja jag är trött och nu känns det som att jag skriver för skrivandets skull. Imorgon ska jag hitta på nåt med Paulina det ska bli kul. Ha det bra allihopa!

Söndag

Hej! Idag har jag typ inte orkat göra nånting. Jag sitter framför min dator i pyjamas men jag känner att jag borde duscha och fixa ordning mig snart. Igår somnade jag på soffan och när jag skulle ta ut mina linser blev jag snurrig. När jag hade tagit ut båda så vaknar jag plötsligt av mamma och jag ligger på golvet. Alltså det var jätteläskigt, mamma frågade varför jag inte satte mig ner när jag kände att jag blev snurrig men jag hann liksom inte. Usch jag har bara svimmat en gång förrut men nu hade jag ingen anledning varför så mamma ska ringa vårdcentralen. Förrsten Sara jag kan inte hjälpa att jag ser söta killar de bara är där :D

Ha det bra allihopa!

Life is going my way

Hej! Som sagt allting är bra just nu, idag var jag på musikal och såg Rent. Gud den var så bra! Och så var det massa söta killar där. Jag har precis kommit tillbaka från en promenad, en lördag klockan 7. Men jag hade så mycket energi så jag kände att jag kunde använda den till något nyttigt.

I morse var jag uppe kvart över 6 för jag skulle med på basketmatch :) tyvärr förlorade Samuels lag men de kämpade jättehårt.

Just nu kollar jag på nån film/serie(har inte kommit på vad det är än) som verkar bra, jag kom precis på att jag kan gå in på tv.nu för att se vad det är. Nu orkar jag inte skriva mer så, Ha det bra allihopa!

Who says

Hej! Jag vet att jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle försöka  skriva varje dag, men jag har verkligen inte orkat. Idag har jag varit på skytte och jag var så trött när jag åkte dit så jag somnade i bilen. Idag hade jag no-prov och jag skrev ingenting. Vikarien brydde sig inte, så jag bryr mig inte. Just nu kollar jag på antikrundan, jag kan erkänna det. Alltså jag är ledsen men det här är allt jag orkar skriva, ha det bra allihopa! 

 

I'M BACK PEOPLE!

Hej! Gud jag har verkligen inte haft nån lust att skriva, men nu ska jag göra det Punkt Slut! Just nu sitter jag bredvid Josse i datasalen, Sara är så tråkig så hon kom inte. Hon sitter nog med kärleksparet i soffan i kafeterian. Alltså Sara har varit sur idag, men jag förstår henne. Josse skriver skitsnabbt så jag känner mig som en mormor men, men. Det är skollagsmatch nu men det var tråkigt så vi gick. Jag ska visa snart på svenskan vad jag har skrivit och det är pinsamt för jag har inte skrivit så mycket! Nu orkar jag inte skriva mer elller sitta i datasalen så... Ha det bra alla! Kram!

RSS 2.0