Onsdag

Hej! Idag var det bra. Imorse tvingade mina gympalärare oss att åka pullka! Alltså störda, ingen tyckte det var roligt förutom de. Jag fick reda på betyget på mitt nationella prov, jag fick VG.

Jag kom hem sent idag också, först stod jag, Josse och Sara och pratade och sen stod jag och Josse och pratade längre än vi brukar.
Alltså Josse berättade massa roliga saker så jag höll på att skratta ihjäl mig och så pratade vi om en hemsk upplevelse som hände imorse. När vi gick och skulle åka pulka kom en stor lastbil och jag fick panik och ropade "är det bara jag som får panik eller? då hör jag värsta skräckfilms skriket som kom från Josse. Det var svaret på den frågan!
Det var roligt iallafall. Vi har börjat skriva noveller på svenskan och det är jättekul, min kommer att bli skitbra, det känner jag på mig :)

Ha det bra allihopa och godnatt :)

I are en cowboy

Hej! Idag var det kul i skolan. Vi hade som sagt schemabrytande dag och kollade på film. Hotell Rwanda hette filmen. Den var faktiskt bra, men hemsk. Jag och Josse hade en diskussion om en av karaktärerna och jag hade tyvär fel (för första gången) så Josse kunde inte hålla tyst om hur fel jag hade och har skrytit om det på hennes blogg.

Jag slutade halv två, det var skönt men jag kom inte hem förän kvart i tre typ. Men det var faktiskt kul att vara kvar. Sara blev jättesur på mig och Josse, för att vi inte lyssnade på henne men jag var för upptagen med att skratta åt Josse. Josse mulade Sara, det var också kul. Så jag har varit glad idag (skadeglad :)

"Today is National Pretend To Be A Time Traveller Day Me and my friends spent a whole day rushing up to people and yelling 'What year is it? 2009? Then we still have time!'and rushing off. Best day ever. MLIA"

Jag måste ta reda på vilken dag det är. Om jag tar reda på det ska jag helt klart göra det!

Ha det bra allihopa!

Hurricane

Hej! Idag var jag hemma. Mådde fortfarande inte okej men mår nu bättre. Ska gå till skolan och det är schemabrytande dag, så jag tror jag orkar att se på film :)

Alltså nu när jag har varit sjuk har jag blivit beroende av en serie(surprise, surprise) som heter Blue water high! Den är jättebra, jag är inne på tredje säsongen. Den är från Australien och jag märkte att när jag pratar med mig själv(vilket jag alltid gör på engelska) så pratade jag med sån dialekt utan att tänka på det. Eller jo jag tänkte på det men då var det redan försent. Okej jag är lite knäpp som pratar med mig själv men helt störd är jag inte iallafall.

"Today, I finally found out what my new best friends last name was, Crediable. His first name is Justin. Say it as one word. MLIA"

Den här var faktiskt bra hahahha :)

Ha det bra allihopa!

Hatar min dator!

Hej! Igår hade jag skrivit ett inlägg och publicerat det, trodde jag. Min bajsdator funkade inte så den la aldrig ut inlägget. Alltså min dator är jättedålig och seg! Jag hatar den, jag vill ha en ny! Idag gick jag upp klockan ett! Herregud vad är det med mig, jag har int gått upp så sent sen typ två år sen. Jag hittar ingen rolig MLIA så kolla själva. Ha det bra! Kram!


Bajs

Hej. Jag är sjuk, har feber och är snorig. Jag hatar att vara sjuk och nu har jag prao och det är roligt. Varför kunde jag inte vara lite sjuk nästa vecka. Eller det är nog bättre och vara sjuk nu, om jag nu måste vara sjuk. Hahaha jag har skrivit sjuk i varenda mening(inklusive den här) Jag tittar på Sabrina the teenage witch och är inne på MLIA.

"Today, i was looking at a picture of Ronald McDonald and my seven year old brother asked if he was Lady Gaga. MLIA"

Hahaha, den var bra erkänn :) Eller det var den roligaste jag hittade iallafall. Ha det bra allihopa! Kram!


Happy Ending

Hej! Är förskyld! Idag var jag på min praoplats, alltså jag älskar barn. Jag är på ett dagis och alla är så himla söta och säger jätteroliga saker. Har varit på teater och åkt buss. Teatern var väl okej, lite skumm, läskig gubbe. Imorgon ska jag på teater igen. Men för större barn så jag hoppas den är lite bättre. Alltså jag funderade om jag skulle försöka få sommarjobb på ett dagis, jag är jättetrött och det har bara gått en dag. Men det skulle vara värt det. Iallafall svar på kommentarerna Paulina: Man kan säga så här min stämde inte, alla hjärtans dag suger! Sara: Bilkörning hahaha :D.
Jag saknar skolan, hur patetiskt det än låter. Den här veckan ska jag ändå äta i skolan, men som i dag satt jag ensam, helt mobbad tills Paulina kom och satte sig bredvid mig. Jag vet inte vad som var värst, att sitta ensam eller att folk inte trodde att jag hade lyckats skaffa en praoplats.

Ska börja att skriva dagens roligaste, MLIA och bara det roligaste:
"Today in my statistics class we were doing a genetic experiment by simulating mating by passing genes on pieces of paper. My professor turned to the class and said "Alright, everyone go to your corners and drop your genes." I was the only one who started laughing. MLIA"

"Vad heter din mamma? Mamma!"

Ha det bra allihopa! gUD VAD JAG SKREV LÅNGT, jaja råkade trycka på caps lock orkar inte ändra. Kram!


Que nos volvamos a ver

Hej! Är i Sjuntorp! Har ätit möffins och skrattat. Skriver på Samuels dator för jag orkade inte ta med min. Är beroende av Que nos volvamos a ver! Det betyder "kommer vi träffas igen" den är jättebra verkligen. Har sms:at med Josse och känner mig som ensammast i världen. Nejdå det var att ta i. Imorgon blir det stjärtlapp med Samuel och Måns. Det blir nog kul :) Åh jag kom precis på en sak, me and the gang(sara och josse) spådde med tärningar och josses stämde. Då kanske mitt också gör det haha :) Ha det bra allihopa! \(-o-)/

Donkeyboy

Hej! Idag har det varit bra. Hade några tråkiga lektioner men jag överlevde. Nu tittar jag på Sabrina tonårshäxan. Den serien är faktiskt bra när man ser den från början liksom. Jag är så trött, jag skulle kunna somna med en gång. Jag som ska titta på medium klockan tio, jag vet inte hur jag ska orka. Idag skulle jag skriva in gymnasievalet men jag får göra det imorgon istället. Jag är nästan beroende av en låt Ambition av Donkeyboy. Faktiskt riktigt bra, alltså man kan ha väldigt delade meningar om den saken så bedöm själva. Nu ska jag krypa ner med massa filtar i soffan och vänta på medium. Godnatt eller Godkväll alla glada och sura.

Sovmorgon

Hej! Jag har sovmorgon! Underbart. Jag kommer nästan alltid försent när jag har sovmorgon :) Igår gjorde jag ingenting som vanligt på söndagar. I lördags var jag med och kollade på Paulinas nya lägenhet och den var jättefin. Jag är avundsjuk blä på det. Jag vill också flytta nu! Nu måste jag snart gå. Ha det bra allihopa hörs säkert senare :)

Dancing Queen

Hej! Idag har det varit okej. Har inte orkat skriva på ett tag har inte orkat med nåt egentligen. Hade so-prov det gick bajsdåligt, hoppas att få godkänt för megatöntigt tv-tal. Igår hade jag en hemsk upplevelse, jag tror jag kommer ha men för livet. Jag satt fast i vardags rummet utan telefon. Den lilla meningen skrämde livet ur min lilla mamma och min kära Paulina. När jag inte fortsatte att berätta att jag satt fast för att alla lampor i köket och hallen hade gått sönder så jag inte vågade gå. Inte att jag hade fått bokhyllor över mig! Idag i skolan var det biffstroganoff, min absoluta hatmat i skolan, överraskande nog så var det gott. På engelskan satt jag, Josse och Victoria och sjöng. Det var kul. Nåt som inte är så kul är att jag har börjat märka att ingen i min klass nånsin lyssnar på mig. Jag kan försöka fråga nånting men ingen kollar ens mot mig, inte ens om man ropar Hallå. Imorgon ska jag hitta på nånting med Paulina, det ska bli skojigt. Ha det bra!


RSS 2.0